Malamalama lelei ile faʻagasologa ole ato ato i le minute

I le talanoa ai i le gaosiga o ato ato, o le tele o tagata e ono manatu o le gaosiga o ato ato ma lavalava e tutusa, e uma ane, o suʻisuʻi masini e faʻaaoga mo mea uma e lua. O le mea moni, o lenei manatu e sese. E i ai le tele eseesega i le va o le faʻagasologa o ato faʻafafa ma lavalava. I se faʻatusatusaga, o le gaosiga o gaioiga o ato faʻafafa e sili atu ona faigata nai lo lavalava. Aua le tautala faʻavalevalea, seʻi ou tuʻuina atu i le faʻatonu se minute e ave ai oe i le faʻatulagaina o ato ato ato.

tyj (1)

O le ato faʻafaʻailoga e i ai lona tufuga faʻapitoa ma e le mafai ona suia gaioiga mai le mamanu i le teuteuina. Soʻo se gaioiga i le gaosiga gaioiga o le a aʻafia ai le tulaga lelei o le ato faʻafafa. I se tulaga lautele, o le gaosiga o gaioiga o ato faʻafafa e aofia ai le tele o gaioiga e pei o mea filifilia, faʻataʻitaʻiga faʻamaonia, faʻataʻitaʻiga o mea, sauniuniga o mea, oti tipiina, mea tipiina, mea lolomiina, suʻisuʻi, ma le afifiina. O se ato faafafa e masani ona potopoto e sefulu pe oʻo foi i le fiaselau o vaega, ma o le faigata o lona gaosiga e mautinoa lava ia.

Suʻisuʻi o le sili ona taua gaioiga i le ato faafafa gaosiga gaioiga, lea e aafia saʻo i le lelei o galuega o le ato faafafa atoa. O le suʻisuʻi e toe vaeluaina i le suʻi pito i luma, suʻisuʻi mama, suʻiina o ie, faʻatumuina o mea suʻisuʻi, suʻiina o autafa taga, suʻiina mea faʻaaoga, faʻaputuputu mea faʻaaoga, faʻapipiʻi solo, suʻiina pito i tua, ma taʻavale tuʻufaʻatasia afifi Faatali, o gaioiga uma e taua tele. O le mamanu o ato faʻapitoa ato e manaʻomia foi le faʻaogaina o ni gaioiga faʻapitoa, pei o le paʻuina o le paʻu, faʻapipiʻiina o le suauʻu, faʻapipiʻiina o ala, rivets, tusi o ata, faʻasusu, ma isi mea. Ia faia ato faʻafafa maualuga, e tatau ona matua faʻatonutonuina gaioiga uma.

tyj (2)

E iloa e tagata uma pe a faia ni ato faʻaopoopo tuʻufaʻatasi, filifilia se falegaosimea lelei e mafai ona mautinoa le lelei o le ato faʻafafa. KingHow o se ato atoʻaga tuʻufaʻatasia tisaini, gaosiga, ma faʻatau. E mamanuina faʻapitoa ma OEM mo kamupani tetele i le salafa o le atunuʻu. O le gaosiga gaioiga e maeʻa, lelei mautinoa, ma faʻatuatuaina!


Taimi Post: Setema-24-2020